Rosberg képtelen megszabadulni a serlegtől, a szilveszter éjjelt is vele töltötte

Hírek


Hirdetés

A szezonzáró nagydíj után váratlanul visszavonuló Rosberg mindenkit meglepett bejelentésével, ám úgy tűnik, döntését azóta sem bánta meg.

Hirdetés

Sokan vélekedtek úgy Rosberg visszavonulása után, hogy a Mercedes egykori versenyzője néhány hét vagy esetleg hónap után megbánja majd, hogy így döntött, ám úgy tűnik, a 2016-os szezon bajnoka nagyon is élvezi a szabadságot.

Hirdetés

Ebben persze eddig nem sok része lehetett, hiszen a kötelező PR események igencsak leterhelhették őt az elmúlt időszakban, azonban most, hogy minden lecsengett körülötte, végre minden erejét a családjának szentelheti, úgy, ahogyan azt korábban is szerette volna.

Egy dolog azonban az utolsó futam óta sem változott, ez pedig a bajnoki trófeához köthető, amit a német versenyző gyakorlatilag egy percre sem enged ki a kezéből.

Íme:

JUMPING INTO 2017! #meandmytrophy 😍#havefuntonight

NICO ROSBERG (@nicorosberg) által közzétett videó,

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...