Rosberg: Bocsánatot kérek Hamiltontól és a Mercedestől!

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

Nico Rosberg egy hivatalos közleményben reagált a történtekre, és elmondta, sajnálja azt, ami Belgiumban történt.

Hirdetés

A Mercedes nemrég kiadott egy hivatalos nyilatkozatot, melyben leírta, hogy Rosberg elismerte a felelősséget a Belgiumban történtekért, amikor is nekiment a csapattársának. A csapat hozzátette, a következő ilyen incidenst nem fogja tolerálni, de arra nem kaptunk választ, hogy ez mit is jelent valójában.

Hirdetés

Nico Rosberg

A Belga Nagydíj óta sok időt töltöttem el azzal, hogy a versenyen történteken gondolkoztam és megbeszéltem mindezt a csapattal.

Már korábban elmondtam, hogy sajnálom az esetet, de miután találkoztam Totóval és Paddyvel, valamint Lewisszal, szeretnék tenni egy további lépést, és részemről úgy jellemezném a dolgot, hogy tévesen mértem fel a helyzetet.

Az első szabály számunkra, csapattársaknak az, hogy nem szabad összeütköznünk egymással. Ez azonban most megtörtént.

A hibás megítélésemért bocsánatot kérek Lewistól és a csapattól. Sajnálom a rajongókat, akik így megfosztva érezhetik magukat az elmaradt csata miatt Belgiumban.

Lewis és én is egyértelmű utasítást kaptunk arra, hogy miképp versenyezzünk egymással. A versenyzőnek egyértelműen az a feladata, hogy a csapat, a szurkolók, a sport, a partnerek és a Mercedes-Benz számára tiszta versenyzést mutasson. Ezt a felelősséget nagyon komolyan vesszük.

Várom a szezon folytatását, ami kemény és tisztességes lesz Abu Dhabi utolsó köréig.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Brown megvédte a McLaren új festését

Brown megvédte a McLaren új festését

A McLaren festése, amit 2017-re választott, megosztotta a csapat rajongóit a közösségi média különböző felületein. Zak Brown, a csapat ügyvezető igazgatója megvédte a színválasztást.

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...