Ricciardo: “Vettel önmaga legnagyobb ellensége”

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Daniel Ricciardo úgy látja, Vettel gondolkodása sokat hozott neki az évek során, de közben a német rendkívül frusztrálttá is teszi magát.

Hirdetés

Ricciardo az ausztrál The Age-el készített interjút, és a Red Bull versenyzője érdekes dolgokra hívta fel a figyelmünket Vettellel és a Ferrari szenvedésével kapcsolatban.

Hirdetés

“Szerintem Seb elég egyedi.” – kezdte Ricciardo – “Talán Ő olyan valaki, aki jobban a Forma-1-nek él, mint a legtöbben, tudják, úgy tűnik, mintha az élete nagy részét a sport tenné ki, illetve a célja, hogy világbajnok legyen.”

“Ez pedig nem rossz dolog, csak ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd, akkor elég frusztráló… a dolgok összeállhatnak, hiszen ez az amire igazán vágysz az életben.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Ricciardo elmondása szerint lenyűgöző az, amit Vettel a Red Bullal elért, de szerinte a németnek pont emiatt most túl nagyok az elvárásai. 

“Szerintem álomszerű időszakot töltött a Red Bullal, a Forma-1-es történelem egyik legjobb időszakát, zsinórban négy címet szerzett.”

“Szóval szerintem talán arra számított, hogy a Ferrarival is ilyen álomszerű lesz, és ez nem jött el olyan hamar, mint szerette volna. Persze ez frusztráló, de szupertehetséges.”

“Néha szerintem saját maga legnagyobb ellensége, már ha a dolgok által okozott frusztrációt nézzük… amikor lenyugszik, akkor nagyon menő.”

Hirdetés
Cikk archívum...