Ricciardo szerint Hamilton legyőzése nem jelent számára gondot

Hírek


Hirdetés

Már három hónapot sem kell várnunk, hogy kezdetét vegye az idei szezon, így nem csoda, ha a versenyzők szép lassan visszatérnek a teljes intenzitású edzésekhez, hiszen idén az eddiginél is nagyobb terheléssel kell majd megbirkózniuk.

Hirdetés

A 27 éves versenyző jelenleg még szülővárosában, Perth-ben tartózkodik, ahol szabadságát családjával és barátaival töltötte, azonban néhány nappal ezelőtt egy közösségi médiás bejegyzésben már közölte: újra megkezdte a teljes intenzitású edzéseket, hogy a szezonkezdetre fitt lehessen.

Hirdetés

„Először is, szeretnék minden beleadni, hiszen biztos akarok lenni benne, hogy mindent megtettem a felkészülés során annak érdekében, hogy fizikailag készen álljak az új szezonra. Az új évnek jó hozzáállással fogtam neki, és maradéktalanul hiszek a képességeimben. Tudom, hogy ha egy rossz napot fogok ki, jó esély mutatkozik majd rá, hogy Verstappen jobb lesz nálam, ezt pedig szeretném elkerülni. Ha minden jól alakul, tudom, mire vagyok képes.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A rajongók és szakértők többsége is azon a véleményen van, hogy a szabályváltozások miatt a Red Bull lesz idén a Mercedes és Lewis Hamilton legnagyobb kihívója, ám Ricciardo emiatt egyáltalán nem aggódik.

„Természetesen, ha úgy alakul, meg tudom verni Hamiltont. Számtalanszor feltették már nekem a kérdést, hogy ha választhatnék, kit szeretnék csapattársnak, és mindig az ő nevét mondom. Tisztában vagyok vele, hogy mennyire tehetséges, de szerintem jó csatákat vívhatnánk egymás ellen. A helyzet azonban most más, ám bízom a képességeimben, és abban, hogy el tudom végezni ezt a munkát.”

Hirdetés
Cikk archívum...