Red Bull: a Mercedes rutinos versenyzőt akar, hiszen oda a dominancia

Hírek


Hirdetés

Helmut Marko szépen sorra vette a 2017-es kilátásokat és tényezőket, majd arra jutott, a Mercedes nem vesz fel egy zöldfülűt Lewis Hamilton mellé, mert oda az előző évek dominanciája, és nem fognak kockáztatni.

Hirdetés

A Sport und Talk aus dem Hangar-7 című műsorban egymás mellett foglalt helyet Marko és Lauda: előbbinek határozott véleménye volt arról, kit kellene felvennie a Mercedesnek Rosberg helyére. „Vegyétek fel Valtteri Bottast!”- mondta Marko honfitársának.

Hirdetés

A négyszeres bajnok csapat konzulense azt is elmondta, miért örömteli számára a Mercedes helyzete – még akkor is, ha kicsit bánkódik Lauda miatt. „Röviddel karácsony előtt vagyunk – egy kicsit szomorú vagyok Niki miatt, mert ízesen fogalmazva sz*r helyzetben van, egyetlen topversenyzője van. Ezt nem lehet megoldani ennyire rövid idő alatt”- fejtette ki.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

„Egy csapat versenyképessége összefügg a párossal. A motorral és kasztnival. Rosberg távozását követően határozottan a Red Bull Racingé a legerősebb páros Daniel Ricciardo és Max Verstappen képében. Egy teljesen új erőforrást kapunk a Renault-tól, ezzel közelebb leszünk a Mercedeshez. Ha jó kasztnit építünk, akkor pozitívan állunk a jövőre nézve.”

„A Mercedes tudni fogja, hogy elmúlt a korábbi évek hegemóniája. Ezért sem fognak fiatal versenyzőre voksolni, hiszen a Mercedesnek igen fontos a márkák közötti értékelés. A kiszámíthatóságot választja a Mercedes Bottas személyében.”

Hirdetés
Cikk archívum...