Räikkönen nem érti, miért kételkednek Rosbergben…

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Kimi Räikkönen nem érti, egyesek miért gondolják, hogy Rosberg nem érdemli meg a bajnoki címet. A finn egyszeres bajnokként nem látja, német kollégája miért ne lenne méltó bajnok.

Hirdetés

Sokan úgy gondolják, Rosberg csak Hamilton megbízhatósági problémái miatt lett világbajnok idén. Räikkönen, aki 2007-ben ért fel a csúcsra, első ferraris “korszaka” alatt, nem ért egyet a kritikusokkal.

Hirdetés

“Több pontot szerzett és nem értem, miért ne érdemelné meg.” – mondta a finn Rosberg bajnoki címéről – “Rosberg és Hamilton ugyanolyan autóban ültek és ők végeztek az élen, szóval így igazságos.”

“Nico idén jobb volt, ez ennyire egyszerű.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A finn csapattársa, Vettel szintén nem hisz Rosberg “szerencsés” bajnoki címében: “Nem nyerhetsz meg egy bajnokságot csupán mert szerencsés vagy. Megérdemelten lett bajnok. A szezon során sok pontot szerzett. Néha persze vannak szerencsés helyzetek, ahogy peches szituációk is, de ez már csak ilyen.”

“A vasárnap Nico napja volt, és ezt tisztelettel el kell ismernünk, hiszen nagyszerűen teljesített.”

Claire Williams, a Williams helyettes csapatfőnöke elmondta Ő mindig is hitt Rosberg bajnoki címében – a német 2006 és 2009 között versenyzett a brit istállónál. “Elég egyértelmű volt. Tudják, vannak bizonyos versenyzők, akik megérkeznek, és akkor már tudod, hogy különlegesek. Ő is ilyen volt. Nagyszerű munkát végzett. Mindent megtett, ami a győzelméhez kellett.”

“Talán úgy érzi, sok időbe telt, de valóban megérdemli a bajnoki címet.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell és Michael Schumacher...

Hirdetés
A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber 2018-ban a Mercedes, vagy a Honda motorjaival folytathatja tovább, miután valószínűleg nem újítja meg a szerződését a Ferrarival.

Cikk archívum...