Nem Vettelen múlik, hogy mikor beszél a jövőjéről: vajon csalódott, hogy nincs ferraris teszt év végén?

Hírek


fotó:DPPI
Hirdetés

Sebastian Vettel tegnap Austin belvárosában bemutatózott az RB7-es géppel, amivel 2011-ben nyerte meg a bajnokságot. A német versenyzőt kérdezték a jövőjéről is, de még mindig nem mondhat sokat.

Hirdetés

Vettel idén nem sokszor rajzolhatott fánkokat az aszfaltra egy-egy futam után, egészen pontosan egyet sem, mert a győzelem még mindig várat magára – valószínűleg ez így is marad. Austinban megtehette, aminek örült is a címvédő. “Miután nem rajzolhatok fánkokat a pályán, hogy megünnepeljem a győzelmem, legalább csinálhatok párat közúton a sok rajongó előtt”- állapította meg Vettel szerda délután.

Hirdetés

Továbbra sem tudni, hol folytatja, legalábbis a hivatalos megerősítésre várni kell. Már Suzukában kiderült, hogy távozik a Red Bulltól, a csapatfőnöke pedig bejelentette, hogy a Ferrari Vettel célállomása. Az érintett hallgat.

“Sajnálom, de semmit sem mondhatok a jövőről. Miért? Nem rajtam múlik. Ugyanakkor remélem, nagyon hamar megtehetem”- reagált a felvetésre.

Az nem lepte meg, hogy a Red Bull nem engedi el tesztelni az új csapattal Abu Dhabiban. “Vannak okai a döntésnek. Hogy csalódott lennék? Mondjuk úgy, nem számítottam más bánásmódra”- idézte a La Gazzetta dello Sport.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Brown megvédte a McLaren új festését

Brown megvédte a McLaren új festését

A McLaren festése, amit 2017-re választott, megosztotta a csapat rajongóit a közösségi média különböző felületein. Zak Brown, a csapat ügyvezető igazgatója megvédte a színválasztást.

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...