Mi lesz veled “Hammer time?”! Egyelőre nem tudni

Hírek


fotó:DPPI
Hirdetés

Charlie Whiting egyelőre nem tudja, mi lesz a sorsa az olyan üzeneteknek, mint a Lewis Hamiltonnak címzett Hammer time. Miután ez azt jelenti, nyomja neki, és akkor a beállításokhoz is hozzá kell nyúlni, valószínűleg veszélyben van a vicces kifejezés.

Hirdetés

Jelenleg nem adnak le minden rádióforgalmazást a tévében, sőt, csak kis részéről értesülünk. Előfordulhat a jövőben, hogy olyasmiért büntetnek meg valakit, amit nem hallottunk, vagy mindent adni fognak a közvetítésben, hogy semmiről se maradjunk le?

Hirdetés

“Először is, lehetetlen megvalósítani, hogy mindent halljanak – ez elég egyértelmű” –  felelte Whiting. “A tévéközvetítők döntenek arról, mit adnak le. Gyanítom, ha egy csapatot megvádolnak azzal, hogy olyasmit mondtak, amit nem lett volna szabad, akkor az végig elérhető lesz a közvetítők számára, bármikor. Biztos vagyok benne, hallani fogják, de hogy vajon élőben… Mindez csak lehetőség kérdése, semmi más.”

Az új szabályozás azt jelenti, vége az olyan üzeneteknek, mint a Hamiltonnak címzett “Hammer time”?

“Sosem tudatod”- felelte az FIA embere. Akkor most megengedett vagy kódolt ez az üzenet? “Szerintem ez azt jelenti, hogy nyomd keményen, nem igaz?”- tette fel a kérdést Whiting. De ebben az esetben biztos hozzá kell nyúlni az autó beállításaihoz is… “Ez még további megbeszélést igényel. Ez nem vonatkozik a jelenlegi szabályokra, de most kicsit több időnk van arra, hogy megbeszéljük ezeket a dolgokat a csapatokkal, és talán a ‘Hammer time’ is részét fogja képezni.”

Hirdetés
Cikk archívum...