Megérkeztek az első képek a McLaren-Hondáról: Történelmi pillanatok

F1 hírek


Hirdetés

A Honda és a McLaren ma pályára vitte a prototípust, amiben már a japánok erőforrása dobog. A csapat hivatalosan filmforgatás céljából vette igénybe a pályát Silverstone-ban.

Hirdetés

Mint arról az F1-live.hu korábban beszámolhatott, a McLaren ma filmforgatás céljából vette igénybe a pályát Silverstone-ban. Ez természetesen jó alkalmat jelentett a Honda számára, hogy először próbálja ki éles körülmények között az egyelőre kezdetleges motorját, melynek élettartama csupán 800 kilométer.

Hirdetés

Ez a „teszt” különösen fontos volt, hiszen az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj után tartandó hivatalos teszten a csapat már éles körülmények között megszerzett adatokkal folytathatja a munkát. A McLaren azonban hivatalosan továbbra sem erősítette meg, hogy Abu Dhabiban pályára viszik a Honda motorral hajtott idei autót (MP4-29H), vagy sem.

Ma a mérnökök többek között rendszerellenőrzéseket hajthattak végre az 1.6 literes V6-os hibrid csomaggal. Egy biztos, ez a maximum 100 kilométeres „menet” elegendő lehetett arra, hogy a Honda észrevegye a kisebb-nagyobb gyerekbetegségeket a csomagot illetően.

Ma Oliver Turvey és Stoffel Vandoorne, a McLaren két tehetsége kapta meg a lehetőséget arra, hogy körözgessen, forgasson az autóval, tehát Jenson Button és Kevin Magnussen távol maradt.

Fotók: Honda

mclaren01

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hatalmas: Alonso beoltja Buttont Monacóban

Hatalmas: Alonso beoltja Buttont Monacóban

Fernando Alonso és Jenson Button ismét együtt mentek Monacóba, miközben arról társalogtak, hogy ki, hányszor nyert eddig a hercegségben. A brit megjegyezte a 2009-es győzelmét, amire a csapattársa rögtön...

Hirdetés
Cikk archívum...