Mattiacci teljes szabad kezet kapott a Ferrarinál: Újabb szakemberek érkezése várható

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

Marco Mattiacci, a Ferrari csapatfőnöke gyakorlatilag azt csinál az olaszoknál, amit csak akar. A vezetőség nagyon bízik benne.

Hirdetés

Luca di Montezemolo sokak meglepetésére úgy döntött, hogy a Forma-1-ben kicsit sem tapasztalt Mattiaccit ülteti Stefano Domenicali helyére, akinek a gyenge eredmények miatt mennie kellett.

Hirdetés

Sokan úgy vélték, hogy Mattiacci érkezése csak ideiglenes Maranellóban, de úgy tűnik, hogy az olasszal hosszú távon számolnak. Az F1-live.hu úgy tudja, hogy Mattiacci hosszú hetek óta teljes szabad kezet kapott a Ferrari strukturális megújításában.

A helyzet hasonló lehet ahhoz, mint amilyen szerepet Dr. Helmut Marko tölt be a Red Bullnál, azzal a különbséggel, hogy Marcónak sokkal aktívabb a feladata és több szakemberrel az oldalán dolgozik együtt. Ez annak is betudható, mivel még mindig csak ismerkedik a sporttal, de magát a szerkezetet rendkívül jól tudja kezelni.

Montezemolo hamarosan távozik az elnöki székből, de a Ferrari meg akarja tartani Mattiaccit, aki új szakembereket hozhat Maranellóba.

Hirdetés
Cikk archívum...