Massa és Bottas is érzi, hogy a Williams nagyon versenyképes lehet Monzában

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

Felipe Massa és Valtteri Bottas is egyértelműen arra számít, hogy a Williams esélyes lesz a legjobb helyekre Monzában, köszönhetően a Mercedes motorerejének és az autó felépítésének.

Hirdetés

Felipe Massa

Hirdetés

Monza egy olyan hely, amit élvezek. Imádom az ottani embereket, és a rajongókat. Remélem, annak ellenére, hogy egy másik csapathoz költöztem, továbbra is támogatni fognak és szurkolnak majd nekem.

Monza egy különleges versenypálya, mivel nagyon gyors, de a kanyarok elég lassúak. Az aerodinamika elengedhetetlen ezen a pályán, és ebből hasznot húzhatunk a hétvégén. Bízom benne, hogy versenyképesek leszünk és azt hiszem, az olasz szurkolók is szívesen látnánk minket egy ilyen helyzetben.

Valtteri Bottas

Monza egy nagyszerű pálya lehet számunkra és tudom, hogy egy elfoglalt hétvége vár ránk, hiszen a partnereink közül sokan Olaszországból érkeznek. A pályán nagyon jó móka vezetni, ahol fontos a végsebesség, mert van rajta néhány nagyon gyors egyenes. Egy speciális aerodinamikai csomagot fogunk használni a hétvégén, és megpróbáljuk kihasználni a motorerőnket. Egy nagyon erős versenyhétvégét teljesíthetünk.

Hirdetés
Cikk archívum...