Magnussen: Jó, hogy Dennis távozik a McLarentől

Hírek


XPB Images
Hirdetés

A McLaren korábbi, a Renault jelenlegi és a Haas jövő évi pilótája szerint jó dolog az, hogy Ron Dennis, az ikonikus csapatvezető távozik a McLarentől. Személy szerint nincs vele baja, de örül a vérfrissítésnek volt csapatánál.

Hirdetés

Az általános vélekedés szerint a McLaren nagyot vesztett azzal, hogy Ron Dennis jövőre már nem fogja irányítani a csapatot. Sajnálkozását fejezte ki ezzel kapcsolatban többek között maga Bernie Ecclestone vagy például Eddie Jordan. A csapat részvényei rövid ideig zuhanórepülésbe kezdtek, ez is egy negatívum lehet Dennis távozása körül, de vannak olyanok, akik nem látják ennyire tragikusan az istálló helyzetét.

Kevin Magnussen, aki korábban versenyzett egy évig a McLarennél (idén a Renault tagja, 2017-re pedig a Haashoz szerződik), is ezek közé tartozik, viszont nem szeretné, ha félreértenék szavait, mert egyébként semmilyen problémája nincs Ron Dennisszel, másra alapozza véleményét: “Amikor a McLarennél versenyeztem, Ron volt a főnököm. Nem magától távozik, itt más van a háttérben. Lehet, hogy bizonyos dolgokért ő volt a felelős, de biztos, hogy nem önszántából távozik az istállótól. Szóval nincs semmilyen ellenérzésem vele kapcsolatban, de ez jó a McLarennek, mert friss erők érkeznek így a csapathoz, egy kis vérfrissítés megy majd végbe.”

Hirdetés

A dán nem csak konkrétan Dennis távozását látja pozitívan, hanem azt is, hogy megfelelő utód érkezik helyette Zak Brown üzletember személyében. “Hogy őszinte legyek, nagyon pozitívan látom az ott [a McLarennél – a szerk.] folyó átalakulásokat. Egy olyan üzletember, mint Zak, jót tehet a csapatnak, mert más nézőpontból, üzleti szempontból látja a dolgokat.” – ecsetelte Magnussen az Ekstra Bladet című dán újságnak. Nem szokványos a véleménye…egyelőre többeknek nagyon hiányzik már előre is Ron Dennis.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A japánok jobbnak látták, ha időben gondoskodnak a kellő készletről, és szerdán megérkezik a negyedik hajtáslánc Barcelonába. Az utánpótlásra szükség van, mert a második motort vették ki két nap...

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...