Las Vegasba mehet a Forma-1

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

Bernie Ecclestone egy új amerikai helyszínnel bővítheti a Forma-1 naptárát, ami nem más lenne, mint Las Vegas.

Hirdetés

Jelenleg csak egy amerikai futamot rendeznek a királykategóriában. Austin mellett azonban legalább egy nagydíj még biztosan elférne az Egyesült Államokban. New Jersey eredetileg már évekkel ezelőtt bemutatkozott volna a sorozatban, de a támogatás hiányában ez a projekt halva született.

Hirdetés

A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló brit milliárdos most az Independent lapnak elhintette, hogy Las Vegas kész lenne visszatérni az F1-be. A világ egyik leghíresebb üdülőhelye két népszerűtlen F1-es futamnak adott otthont még 1981-ben és 1982-ben.

A jelentés szerint Hermann Tilke, a Forma-1 „házi tervezője” már többször is járt a városban, hogy ellenőrizze a lehetőségeket és felmérje a terepet a Mojave sivatagban.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Brown megvédte a McLaren új festését

Brown megvédte a McLaren új festését

A McLaren festése, amit 2017-re választott, megosztotta a csapat rajongóit a közösségi média különböző felületein. Zak Brown, a csapat ügyvezető igazgatója megvédte a színválasztást.

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...