Kvyat már nyíltan beszél barátnőjéről!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Daniil Kvyat élvezi a téli szünetet, és az új évet egy új “motivációval” kezdte, ugyanis immáron egy párt alkot a gyönyörű Kelly Piquet-vel.

Hirdetés

A 2016-os szezon Kvyat életének egyik legnehezebb éve volt a red bullos lefokozással, amiből már év közben is nehezen lábalt ki. Miután pedig Carlos Sainz lett az új csapattársa a Toro Rossónál, a nehézségek továbbra sem tűntek el a munkájából. Azonban végül mégis kapott még egy esélyt a kisebb csapatban, és maradhatott a sportban.

Hirdetés

“Az ünnepek kikapcsoltak.” – mondta Kvyat az orosz Sport FM-nek – “Olaszországban voltam a családtagjaimmal és a barátnőmmel, hogy visszanyerjem az erőm, most pedig hazajöttem.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Természetesen az oroszt barátnőjéről kicsit részletesebben is kifaggatták volna…

“A neve Kelly, de szerintem az interneten már mindenki látta. A Piquet családból van, mint tudjátok.”

Kelly Piquet, aki a Formula-E digitális tartalmán dolgozik, a Forma-1-es legenda, Nelson Piquet lánya, illetve a korábbi Forma-1-es versenyző, Nelson Piquet Jr. testvére.

Ami pedig Kvyat 2017-es szezonját illeti: “Szeretnék frissen, erősen, tele energiával és pozitivitással felkelni az első munkanapomon. Fizikálisan már készülünk az új szezonra.”

“Decemberben, amikor volt egy kis szabadidőm, előkészültünk az intenzív januári és februári edzésre – sok munka áll előttem. Aztán majd ellátogatok a gyárba is, amit több információnk lesz az új autóról – amint a mérnökök hívnak, én megyek!”

“Pár éve a Toro Rosso már ugyanabban a pozícióban fejezi be a bajnokságot, szóval a feladatunk, hogy ennél előrébb végezzünk, vagy ennél több pontot szerezzünk.”

Hirdetés
Cikk archívum...