Íme Bottas dala, amit szerelmének írt!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A Williams versenyzője idén vette el szerelmét, az olimpikon úszót, Emilia Pikkarainent, akinek a nagy nap alkalmából dalt is írt, ami nyilvánosságra került.

Hirdetés

Valtteri Bottas az esküvője alkalmából dalszerző is lett. Szerelme, Emilia tiszteletére a kapcsolatukat dalba foglalta – és a dal most már meg is hallgatható (angolul és finnül is).

Hirdetés

A dal címe “Magic” angolul, vagyis varázslat – 2016. szeptember 10-én a finn pár esküvőjén még csak finnül jelent meg. Bottas egyébként jó barátja, Ilpo Kaikkonen segítségével készítette el a romantikus ajándékot.

Azonnal tudták is, mikor elkészült: nyilvánosságra kell hozni! A dal egy félénk párról szól, akik első csókja titokban, egy vonatállomás órája alatt csattant el. Majd a munka miatt Bottasnak Nagy-Britanniába kellett költöznie, de hamar rájöttek, hogy őket egymásnak teremtették.

Bottas (27) és Pikkarainen (24) 2015. februárjában jegyezték el egymást, de a boldogító igennel megvárták a 2016-os riói Olimpiát, ahol Emilia Finnországot képviselte.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Brown megvédte a McLaren új festését

Brown megvédte a McLaren új festését

A McLaren festése, amit 2017-re választott, megosztotta a csapat rajongóit a közösségi média különböző felületein. Zak Brown, a csapat ügyvezető igazgatója megvédte a színválasztást.

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...