Így nézhet ki a 2017-es Red Bull: elképesztő

Hírek


Hirdetés

Íme egy koncepciós rajz a 2017-es Red Bull Racing versenygépről, mely akár a valóságot is fedheti.

Hirdetés

Dietirch Mateschitz csapata egyelőre nem jelentette be, hogy mikor mutatja be a Red Bull RB13 névre hallgató modelljét, amit Max Verstappen és Daniel Ricciardo fog vezetni.

A paddockban és a nemzetközi sajtóban erre az autóra a legkíváncsibbak az emberek, hiszen az új aerodinamikai szabályok miatt teljesen más koncepciók szülhetnek az F1-ben. És ne feledjük, Adrian Newey emiatt aktívabb szerepet vállalt a Renault motorral szerelt autó megtervezésében.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Az általános közvélemény szerint a Red Bull lehet az egyetlen, aki legyőzheti a címvédő és domináns Mercedest. A németek 2014 óta legyőzhetetlenek, de a Forma-1 átalakulásával ismét az osztrák istálló kerülhet az élre, mely 2010 és 2013 között nyert meg mindent a kategóriában.

Nemrég napvilágot látott egy nagyon komoly koncepciós rajz az RB13-as versenygépről, amit a Thomson Stúdiónak köszönhetünk. Ha kíváncsi vagy a mesterműre, nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani és nagyobb felbontásban is megnézheted a gépet.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...