Idén még nem lesz éjszakai futam az Orosz GP-ből

Hírek


fotó:DPPI
Hirdetés

Erősítette meg a Sochi Autodrom első embere. A promóter szavai alapján biztosra vehető, hogy továbbra is csak Szingapúrban lesz teljesen esti verseny.

Hirdetés

Tavaly 166 ezer néző volt kint a pályán a hétvége folyamán, az Itar-Tass szerint legalább 500 prominens és befolyásos vendég is volt köztük. Oroszországban 3.4 millióan nézték a közvetítést a Rossiya-2 csatornán, ami háromszorosa a többi futam nézettségének. Maga a verseny borzasztó unalmas volt, köszönhetően a Pirellinek, legalábbis ezzel védekezett Hermann Tilke tervező. A vonalvezetés ugyan tartogatna egy-két izgalmas részt, de ezek nem tudtak érvényesülni, egy kerékcsere volt, egyedül Rosberg “elfékezése” jelentett izgalmat a rajt után.

Hirdetés

Ami a továbbiakat illeti, 2020-ig van szerződésük, és azt is kilátásba helyezték, már idén éjszakai versenyre válthatnak. Az infrastruktúra adott, az olimpiai létesítményeket úgy alkották meg, hogy éjszaka is meg lehessen találni a messzire repült kalapácsot, gerelyt. Úgy tűnik, egyelőre várni kell a második villanyfényes futamra.

“Idén helyi idő szerint délután kettőkor rajtol el a nagydíj”- mondta Szergej Vorobjov a fent említett ügynökségnek. “Sok autósport-imádó már lefoglalta a repülőjegyét az Orosz GP-re, és ez jó lehetőség számukra, hogy konkrét terveket készítsenek a hétvégére.”

 

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...