Hülkenberg: “Rosberg megsúghatta volna, hogy visszavonul…”

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A Forma-1-ben talán az a legfontosabb, hogy jókor jó helyen legyél: ha Nico Rosberg visszavonulásakor, Nico Hülkenberg még elérhető lett volna a versenyzői piacon, akkor talán a Mercedes is szemet vetett volna rá.

Hirdetés

A Renault versenyzője azonban saját bevallása szerint nem őrlődik amiatt, hogy elméletben lemaradhatott a domináns német istálló üléséről.

Hirdetés

“A Mercedes hosszú ideje a Force India motorbeszállítója, és nyáron közös promóciós tevékenységet csináltunk velük Hockenheimért. Rosberg megsúghatta volna nekem, hogy ha megnyeri a bajnokságot, akkor visszavonul.” – viccelődött Hülkenberg a Bild am Sonntag előtt.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Végül a német tökéletesen boldog a jelenlegi lehetőségekkel, melyeket a Renault biztosít a számára, hiszen részt vehet a franciák hosszútávú céljainak megvalósításában. 

“A célom az volt, hogy egy gyári istállónál versenyezzek. A Renault-val ezt elértem. Mindkettőnknek be nem teljesült céljaink vannak.”

“Ha nem a Ferrarinál vagy a Mercedesnél versenyzel, akkor a versenyző teljesítményét nem annyira kötik az autó teljesítményéhez. Mindenesetre úgy érzem, a teljesítményemet nagyon tisztelik, különösen csapaton belül.”

Állítólag Hülkenberg megafizetést kap a franciáktól, melyet 20 millió dollárra értékelnek, de a német ezt nem akarta kommentálni. “A számot Te mondtad, nem én.” – terelte az újságíró kérdését – “Ami az anyagiakat illeti, tipikus német vagyok, aki minden fillért megnéz és csak arra költ, amit később nem bán meg. Inkább a pályán vállalok kockázatot.”

Hirdetés
Cikk archívum...