Hoppácska: Rosberg egy LaFerrarival

Hírek


Fotó: Xpb
Hirdetés

Nico Rosberg ráadásul szponzori szerelésben furikázott a Ferrari szuper-autójával. A Mercedes talán nem fog megharagudni rá.

Hirdetés

A Forma-1-ben már igencsak komolyan veszik a szponzori megjelenéseket, így a versenyzőknek, különösen a top-csapatok, vagy gyártók pilótáinak különösen sok kitételnek kell megfelelniük.

Nyilvánvalóan a Mercedes is odafigyel erre, de mint azt Lewis Hamilton esetében is láthattuk, nagy szabadságot ad a világbajnokának a vezetőség. A brit bajnokot többször láthattuk már a Porsche, a McLaren, vagy épp a Ferrari egyik új modellje volánja mögött.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A másik oldalon a szintén világbajnok Rosberget illetően nem igazán számolhattunk be hasonlóról, egészen eddig a pontig… Nicóról most egy érdekes kép jelent meg, ahogy a Mercedes szponzori szerelésében egy benzinkútnál ellenőrzi a LaFerrari guminyomását…

A Ferrari 2013 és 2015 között gyártotta az első verziót, míg az Aperta változatot 2016-ban kezdte el forgalmazni. Az autóban egy 6.3 literes V12-es motor dolgozik, ami egy 7-sebességes duplakuplungos egységgel, valamint egy elektromos motorral és egy KERS rendszerrel egészül ki.

Úgy tűnik, hogy Hamilton mellett Rosberg is birtokol egy ilyen verdát a mezőnyből. Ami hivatalos információ, az az, hogy Felipe Massának és Jenson Buttonnak a garázsában is van egy LaFerrari.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell és Michael Schumacher...

Hirdetés
A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber 2018-ban a Mercedes, vagy a Honda motorjaival folytathatja tovább, miután valószínűleg nem újítja meg a szerződését a Ferrarival.

Cikk archívum...