Hivatalos: Wehrlein kihagyja az első téli tesztet a Saubernél

Hírek


Hirdetés

Pascal Wehrlein hivatalosan is megerősítette, hogy a Bajnokok Tornáján összeszedett sérülése miatt kihagyja az első téli tesztet. Az orvosok tanácsára csak a pálya széléről követi figyelemmel az eseményeket a Mercedes tehetsége.

Hirdetés

Wehrlein még a januári Bajnokok Tornáján szenvedett látványos balesetet, ahonnan sértetlenül, a saját lábán távozott, csakhogy kiderült, a hátfájdalmai azóta sem enyhültek, így az orvosok tanácsára kihagyja az első barcelonai tesztet. 

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Azt még nem tudni, hogy a március 7-i teszthétre meggyógyul-e – addig még további orvosi vizsgálatot hajtanak végre rajta.

Szükségmegoldásként a svájci istálló a Ferrari nemrég igazolt tesztversenyzőjét kérheti kölcsönbe, aki egyébként még nem vezetett 2017-es autót, csupán a két évvel ezelőtti Ferrari terelgette Fioranóban. 

Bár korábban a pletykák arról szóltak, hogy Giovinazzi akár a Sauber állandó versenyzője is lehetne Marcus Ericcson mellett, idén a Mercedes ajánlata nyert, így az ezüstnyilak juniorja, Pascal Wehrlein kapta meg az állandó ülést.

Persze az olasz fiatal előtt most ott a nagy lehetőség, hogy bizonyítson… Hamarosan az ezzel kapcsolatos hivatalos megerősítés is megérkezhet.

Hirdetés
Cikk archívum...