Hivatalos: Távozik a Ferrari F1-es motorigazgatója

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

A Scuderia Ferrari hivatalosan is megerősítette Luca Marmorini távozását az újabb gyenge szezon részeként.

Hirdetés

Marco Mattiacci megérkezése óta a Ferrarinál komoly szerkezeti átalakítások zajlanak, melynek részeként a folytatásban várhatóan több mérnök is el fogja hagyni Maranellót. Stefano Domenicali csapatfőnök távozása után most Luca Marmorini motorfőnök menesztése vált hivatalossá.

Hirdetés

A motorokért és az elektronikáért felelős részleget Mattia Binotto veszi át. Marmorini 2010 óta volt ebben a pozícióban.

A Ferrari ezzel együtt James Allison technikai igazgató helyét is megerősítette, aki továbbra is Nikolas Tombazis mellett fog felelni az autó fejlesztéséért. Lorenzo Sassi, aki a motorrészlegen tölt be fontos pozíciót, szintén szorosan együttműködik Tombazissal, aki pedig elsősorban a kasztniért felelős.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...