Hamiltonnak jót tett 2016: jobban megismerte magát!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Lewis Hamilton úgy érzi, 2017-ben erősebben tér majd vissza, hiszen idén sok értékes leckét megtanult a Rosberggel vívott bajnoki csatában.

Hirdetés

Hamiltonnak öt pont hiányzott a mercedeses csapattársához képest a bajnoki pontversenyben – annak ellenére, hogy több győzelmet és több pole pozíciót szerzett a 21 verseny során.

Hirdetés

“Idén sokat tanultam magamról. Megértettem és megtaláltam a gyengeségeimet, amiken most dolgozhatok a jövő év előtt – néhányon már a szezon közben is próbáltam javítani.” – mondta a brit bajnok az ESPN-nek.

“Valahol azt olvastam, hogy a bakui versenyen rossz teljesítményt nyújtottam, de ez csak az időmérőre igaz, a versenyen beragadtam a beállításokkal, amit a csapat választott, és nem kaptam információt, hogy mi a gond. Azonban ettől függetlenül mindenképp voltak olyan versenyek, ahol utólag okosabb voltam – ezt vagy azt tehettem volna, és talán jobb rajtot is vehettem volna.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

“Talán ha ezt vagy azt tettem volna, akkor nyerhettem volna, de egy szezon során nem ezt csinálom, mert a pillanat hevében a lehető legjobbadat nyújtod. Az utolsó négy versenyt megnyertem, és szerintem az év során elég jól teljesítettem, hiszen látjuk hány győzelmet szereztem meg.”

“10 futamot nyertem és 12 pole pozíciót szereztem, ami ha azt nézzük, hogy három időmérőn részt sem vettem, elég nagy örömre ad okot. A cél jövőre, hogy ezt felülmúljam, ami mindig hihetetlenül nehéz.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...