Hamilton új szerződése akár 2019-ig is érvényes lehet a Mercedesszel

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

Lewis Hamilton egy hosszú távra szóló szerződést írhat alá a német gyártóval, mely a következő években is komoly esélyese lehet a bajnokságnak.

Hirdetés

A 29 esztendős brit Austinban is egy nagyon fontos lépést tett meg afelé, hogy 2008 után ismét bajnok legyen a Forma-1-ben. A Mercedes versenyzője szárnyal, miközben már az ötödik győzelmét szerezte meg zsinórban.

Hirdetés

Miután azonban Adu Dhaiban dupla pontokat fognak kiosztani, Lewis nem nyugodhat meg, hiába van tőle relatíve távolabb a német csapattársa, akinek a kontraktusa 2017-ig szól a Mercedesszel.

Hamilton aktuális szerződése a következő év végén lejár, de a felek hamarosan meghosszabbíthatják azt. A brit sztár nagyon okosan és taktikusan gondolkozik, hiszen csak az utolsó futam után kötelezné el magát. A pozíciója teljesen más lehet kétszeres világbajnokként és a Mercedes első győzteseként a Forma-1-ben.

Többek között emiatt is szakított a menedzsmentjével, mivel a saját kezébe akarja venni az irányítást, amivel nyilvánvalóan több pénzt is kereshet.

A paddockban most azt pletykálják, hogy Lewis szerződése akár 2019-ig is érvényes lehet, mely szerint 34 éves korában is a Mercedes pilótája lenne. A pilóta Austinban egyelőre csak annyit árult el, hogy valóban a hosszú távú szerződés aláírására törekszik és bízik benne, hogy még sok éven át lesz a Mercedes versenyzője.

A korábbi pletykák arról szóltak, hogy Hamilton visszatérhet a McLarenhez, de most úgy tűnik, hogy Alonso lesz a nagy visszatérő.

Hirdetés
Cikk archívum...