Hamilton Suzukában is bedarálná Rosberget

F1 hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

Lewis Hamilton a hátralévő összes versenyt megnyerné a bajnokságban, amivel bebiztosítaná a második címét a Forma-1-ben.

Hirdetés

Mint ismeretes, 2008 bajnoka a szingapúri sikerével és Nico Rosberg kiesésével átvette a vezetést a bajnokságban. Lewis remek formában van, és most arra készül, hogy Japánban is nyerjen.

Hirdetés

A következő állomás Suzukában lesz, ami egy olyan helyszín, ahol eddig nem igazán volt szerencsés a Mercedes pilótája.

„Suzuka az egyik legkülönlegesebb hely a naptárban. Az emberek ragyogóak és mindent tudnak a sportról. Különleges Japánban lennünk, ahol úgy érzed, mintha a motorsport egyik hazájában lennél. Nagyon várom már azt a versenyt.”

„Rettentően kíváncsi vagyok, hogy az autónk milyen gyors lesz ott. A szezon nagy részében a Mercedes nagyon gyors volt, és Suzuka egy olyan helyszín lehet, ahol különösen jól érezhetem majd magam.”

„Bízom benne, hogy semmi nem jön majd közbe és megnyerhetem a futamot. Ez valóban egy olyan verseny, amit meg akarok nyerni. A hátralévő összes versenyen nyerni akarok, de Suzuka kiemelkedik közülük.”

Hamilton elmondása szerint az elmúlt hetekben ismét nagyon jó hangulatba került, ami természetesen köszönhető annak is, hogy egy nagyon jó sorozatot fut és immáron vezeti a világbajnokságot.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...