Hamilton: Nem tudom, hogy honnan fogom visszahozni ezt a 30 pontot…

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

Lewis Hamilton nem adja fel a küzdelmet, de szerinte ismét nehéz helyzetbe került, és hamarosan pengeélen táncolhat a világbajnoki küzdelmet illetően.

Hirdetés

12 futamot követően továbbra is Nico Rosberg áll az élen. A német legutóbb Belgiumban tudta gyarapítani az előnyét, de ezúttal sokak szerint minden határon túlment, hiszen nem sokkal a rajtot követően eltalálta hátulról a csapattársát, aki később még a futamot sem tudta befejezni, addig ő második lett.

Hirdetés

Rosberg 220 ponttal a neve mellett vezeti az egyéni kiírást, addig Hamilton 191 egységet számol a második helyen. Jenson Button például hihetetlen szerencsétlennek nevezte korábbi csapattársa formáját, hiszen, ha megnézzük, idén finoman szólva is inkább Nicónak kedvezett a szerencse.

Lewis a crash.net hasábjain elmondta, tudja, hogy miként álljon fel ismét a padlóról, de abban már nem biztos, hogy képes lesz visszahozni ezt a különbséget. Mondhatja ezt annak ellenére Hamilton a győzelemért 25 pont jár, addig az utolsó versenyen Abu Dhabiban dupla pontokat fognak kiosztani.

„Nem tudom, hogy miként fogom visszahozni ezt a 30 pontot, de azt igen, hogy egy nagyszerű emberekből álló csoport van mögöttem. Az én srácaim a garázsban sok rossz versenyt éltek már meg, de tudom, hogy a támogatásukkal és a szurkolókkal egy nagyszerű autóm és csapatom lehet, amivel ott kell lennünk az első két helyen a versenyeken. Remélem, hogy a következő eredményeimmel képes leszek javítani ezen a helyzeten.”

„Bármi is legyen a helyzet, mindig a csapat az első és semmit sem fogok a saját kezembe venni.”

„Csak azt tudom, hogy miként álljak fel ebből. Hosszú utat kell megtenned ahhoz, hogy ez megtörténjen. A legutóbbi hétvégén is nagyszerű támogatásban részesültem a rajongókat illetően. Sok brit zászlót és sapkát láttam Spa-ban, és annyira üresnek éreztem magam amiatt, hogy nem tudtam hozni az eredményeket.”

Hirdetés
Cikk archívum...