Hamilton nem tudja túltenni magát csapata viselkedésén!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Hamilton nem tudja megemészteni az Abu Dhabiban történteket, ahol csapata az utolsó körökben rászólt, ne lassítson le és ne veszélyeztesse Rosberg bajnoki elsőségét. A brit a Telegraph előtt mondta el, hogy a helyzetet még nem oldották meg.

Hirdetés

Lewis Hamilton számára még semmi sem változott. Miután a brit figyelmen kívül hagyta a Mercedes rádiós kérését az Abu Dhabi Nagydíj utolsó köreiben, és nem lépett a gázra, ezzel veszélybe sodorva Rosberg bajnoki címét, Brackley-ben volt egy kis fennforgás.

Hirdetés

Az eset magát a Mercedest is megosztotta, hiszen Paddy Lowe, a technikai igazgató nem akart többször is rászólni Hamiltonra. Aztán mikor a kedélyek lenyugodtak, a csapat hangvétele is teljesen megváltozott. Maga a csapatfőnök, Wolff ismerte be, hogy “feszült helyzetekben néha rossz döntések születnek”. Nem is csoda, hiszen a végén a csapat számára is jó eredmény lett: megszerezték a kettős győzelmet.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Most Hamilton is megszólalt a történtekről, és Ő egyáltalán nem elégedett. “Ez egyike volt az idei sok kényelmetlen helyzetnek. Végül az alapján, ami később elhangzott, úgy érzem, olyan emberektől nem kaptam meg a tiszteletet, akiktől erre nem is számítottam, hiszen sok emberért felelnek.”

A helyzet azóta megoldódott? “Nem, nem oldódott meg.” – mondta a brit versenyző a Telegraph-nak.

Hamilton ezek után kitért a szerelők cseréjére is, amit Rosberg annyira méltatott a csapat részéről. “A következő szezon előtt elmondom majd Totónak, hogy nem akarom az emberek újabb cseréjét, mert jó lenne, ha végezhetnénk a dolgunkat. Azt szeretném, ha mindenki elismerné, egyetlen egy személynek sem kell távoznia. Nem gondolhatjuk, hogy az idén történtek véletlenek lennének.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell és Michael Schumacher...

Hirdetés
A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber 2018-ban a Mercedes, vagy a Honda motorjaival folytathatja tovább, miután valószínűleg nem újítja meg a szerződését a Ferrarival.

Cikk archívum...