Hamilton majd Rosberg adataira támaszkodik: az elektronika kibabrált vele

Hírek


fotó:DPPI
Hirdetés

Lewis Hamiltonnak mindössze 16 kör jutott ma délután, köszönhetően a technikai gikszernek. A Mercedes AMG brit versenyzője a csapattárs adataiból kíván tanulni.

Hirdetés

Lewis Hamilton:

Hirdetés

“Mindig nehéz, ha megbízhatósággal kapcsolatos gondjaid vannak pénteken, de hogy teljesen őszinte legyek, elég nyugodt vagyok, mert nem ez az első alkalom, hogy ilyen helyzetben vagyok. Elég jól fel vagyok készülve, hogy kezeljem a dolgot, és biztos vagyok benne, működésre bírjuk az autót, megfelelően fog üzemelni. Megpróbálom megérteni, amit Nico tanult ma, és majd látjuk, tudunk-e tanulni belőle, miután átvettük az adatokat.”

“Alapvetően elég egyforma a vezetési stílusunk. Van pár különbség, de ha látjuk a teljes képet, akkor nagyon is hasonlóak. Lesz pár pont a pályán, ahol időre tett szert a beállítás révén, és remélem, én is nyerek általa. A csapat általában közösen és együtt dolgozik, így ha az egyik autó előrelép, akkor a csapat is.”

“Fogalmam sincs arról, hogy a Ferrari kihívást jelenthet-e. Pénteken eltérő dolgokat próbálsz ki, és nem mondták meg nekem, mennyi üzemanyaggal mentek a többiek. A csapat tudja, a többiek mennyivel mentek, és talán közelebb lehetnek egyesek, ami jó a versenyzés szempontjából.”

Hirdetés
Cikk archívum...