Hamilton fizikoterapeutája: “Lewis nem egy partiállat”

Hírek


Hirdetés

Sokan egy igazi lázadónak tekintik Lewis Hamiltont, és részben életstílusát okolják azért, hogy nem nyerte meg idén a bajnoki címet, ám a versenyző fizikoterapeutája, az új-zélandi Angella Cullen elmondta, Hamilton csak nagyon ritkán csinál…

Hirdetés

Cullen az egész év folyamán ott volt a versenyző mellett, így ha valaki, akkor ő igazán képben lehet vele, mi igaz abból, ami a sajtóban vele, és legfőképp életstílusával kapcsolatban megjelent.

Hirdetés

A New Zealand Herald-nak nyilatkozva Cullen a következőket mondta: „Az egész évet vele töltöttem, és mindössze négyszer ha ünnepeltünk. Egyáltalán nem egy partiállat, mint ahogy azt sokan gondolják. Ha van három hét szünet két verseny között, akkor talán megiszik egy italt, de ha tudja, hogy a következő héten megbeszélés lesz, hozzá sem nyúl az italhoz.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

„Nagyon ritkán fordul elő az, hogy hülye dolgokat tesz, olyanokat, amiket egy átlagember nem tenne. Nem ez élteti, ő egy tehetséges és elszánt sportoló. A személyiségéről pedig az is sokat elmond, hogy egyetlen olyan nap vagy futam se volt a szezon során, amely után ne köszönte volna meg azt, amit érte teszek. Én nem az a típusú ember vagyok, aki azért dolgozik, mert szereti a munkáját, de az, hogy egy olyan emberrel dolgozhatok, akin segíteni szeretnék, és aki inspirál engem, az rám is jó hatással van.”

Cullen feladata azonban nem csak a versenyző fittségének fenntartása köré korlátozódik, hiszen számos egyéb feladatokat is el kell látnia: „Én alapvetően egy fizikoterapeuta vagyok, de egy hétvége folyamán számos tennivalóm akad, hiszen az én dolgom, hogy Lewis helyett minden egyes dolgot elintézzek, hogy neki már csak a versenyre kelljen koncentrálnia. Én keltem őt fel reggel, én rendelem meg neki az ételt, amit aztán odavitetek a pályára, és hosszasan sorolhatnám még, de mindezt jó érzéssel teszem”, zárta nyilatkozatát Hamilton egyik legfontosabb segítője.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...