Hamilton csapattársáról a Mercedes elnöke dönthet!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A Mercedes vezetősége a héten összeül, hogy kiválassza Nico Rosberg utódját. Toto Wolff és Niki Lauda mellett Dieter Zetsche, a Daimler-Mercedes elnöke is jelen lesz. A választék: Bottas vagy Wehrlein.

Hirdetés

A Motosport.com úgy tudja, a pletykák szerint a Mercedes a héten ül össze, hogy eldöntse, ki legyen Hamilton csapattársa 2017-ben. Nem elég, hogy Wolff és Lauda megtárgyalják a második versenyzőjüket, a nagyfőnök, vagyis az elnök is ott lesz a megbeszélésen.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A végső döntésben pedig Zetsche véleménye számít a legtöbbet. Bár az ezüstnyilak talán inkább Bottast favorizálják, azt sem lehet kizárni, hogy a legfelső vezetés más véleményen van.

Miután mostanában már mindennap számtalan spekuláció lát napvilágot, így az igazat tényleg csak a bennfentesek tudhatják. A Mercedes egyelőre attól tarthat, hogy Wehrlein nem elég erős a konstruktőri bajnoki cím megszerzéséhez. Így jött a képbe Bottas, akit a megfelelő összegért valószínűleg a Williams el is engedne.

A Sauber és a Manor megmaradt üres helyei pedig a Mercedestől függenek majd.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem 3. rész: Nigel Mansell

Visszavonult, de mégsem 3. rész: Nigel Mansell

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell, Michael Schumacher és...

Hirdetés
Cikk archívum...