Hamilton az Amerikai Nagydíjat is megnyerné

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

Lewis Hamilton fantasztikus formában várja az amerikai versenyhétvégét, és Austinban is megnyerné a futamot.

Hirdetés

A brit világbajnok nagyszerű formában van, és ugyanez igaz az alatta dolgozó Mercedesre is, mely Oroszországban bajnok lett, de az egyéni cím még nem dőlt el.

Hirdetés

A hétvégén az Amerikai Nagydíjat rendezik meg az F1-ben, és ez egy újabb olyan helyszín lehet, ahol tarolhat Hamilton.

Lewis Hamilton

Egy igazán csodálatos pillanatot jelentett az, amikor vasárnap Szocsiban átszeltem a célvonalat. Egyrészt megnyerni az első Orosz Nagydíjat, valamint segíteni abban, hogy a csapat megszerezze az első konstruktőri világbajnoki címét a Forma-1-ben, miközben a futamon mi szerezzük meg az első két helyet, nagyon különleges érzést jelent.

Amikor ellátogatottam a gyárainkba Brackley-ba és Brixworth-ba, a hangulat félelmetes volt. Mindenki nagyon keményen dolgozott azon, hogy megszerezzük ezt a címet, és mindannyian megérdemeljük, hogy élvezzük ezt a pillanatot. Természetesen még három futam hátravan a szezonból, és az egyéni cím még nem dőlt el.

Most az amerikai verseny következik Austinban, ami az egyik legjobb hétvége a szezonban. 2012-ben nyerni tudtam ezen a pályán, ami az első nagydíj volt ott. Nagyon különleges számomra ez a helyszín. Rendkívül élvezem azt, amikor ott vagyok és alig várom már, hogy egy újabb nagyszerű futamot teljesítsünk ott. Remélhetőleg majd felvehetem a Stetson kalapot a dobogó legtetején.

Hirdetés
Hülkenbergnek most minden szép és minden jó

Hülkenbergnek most minden szép és minden jó

Vegyes napot zárt szombaton a Renault az Ausztrál Nagydíj időmérőjén, a két versenyző közül Nico Hülkenberg mutatott sokkal jobb teljesítményt. A német ennek megfelelően elégedett is.

Cikk archívum...