Hamarosan rózsaszínbe öltözik a Force India egy új szponzor miatt?

Hírek


Hirdetés

Német sajtóértesülések szerint megeshet, hogy színt vált a Force India, ugyanis egy olyan német vállalattal tárgyalnak, melynek ez az alapszíne. A szóban forgó cég egyáltalán nem ismeretlen a motorsportban.

Hirdetés

Az AUTO BILD MOTORSPORT számolt be róla, hogy a Force India a BWT-vel tárgyal, egy víztechnológiára szakosodott cégcsoporttal. A BWT közel sem ismeretlen területre lépne: tavaly a DTM-ben láthattuk őket Lucas Auer és Christian Vietoris Mercedesein, idén pedig az ADAC F4-ben tűnnek fel a Mücke-Teammel és az ADAC GT Mastersben is láthatóak lesznek. A német Sophia Flörsch egy rózsaszín együlésest fog hajtani az ADAC F4-ben, köszönhetően a BWT-nek.

Hirdetés

Az ABMS azt firtatja, hogy amennyiben sikeresen megállapodnak a felek, akkor a VJM10 is új ruhába bújhat, nem beszélve a versenyzőkről. Azt is hozzáteszik, hogy színváltás esetén csak a Johnnie Walker marad fekete háttérben a hátsó szárnyak véglapján. Kérdés, mi lesz Pérez és Celis mexikói szponzoraival ebben az esetben: a Telmex már nincs jelen a kocsin, csak almárkái, a Claro és a Telco.

Hirdetés
Cikk archívum...