Győzelem és leggyorsabb kör Grosjean neve mellett az Andros Trophy-n

Hírek


Hirdetés

Grosjean a DA Racing színeiben tért vissza a jeges pályán zajló futamra egy Renault Clio volánja mögött, miközben csapattársa nem más volt, mint a regnáló bajnok, Jean-Baptiste Dubourg.

Hirdetés

A csalódást keltő első hétvégi futam után, – ahol mindössze 8. helyre kvalifikálta magát a 11 fős mezőnyben – Grosjean visszavágott, és a második fordulóban igazán odatette magát, hiszen a pole pozíció megszerzése után a 8 körös versenyt végig vezetve megnyerte a futamot, miközben legnagyobb riválisát, Jean-Philippe Dayraut-ot is sikerült maga mögött tartania (+0.918).

A Haas Forma 1-es csapatának versenyzője, Romain Grosjean egyébként nem csak egy futamgyőzelemmel, de a leggyorsabb kör címével is elbüszkélkedhet, így alighanem elégedetten tekint majd vissza erre a hétvégére.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem 3. rész: Nigel Mansell

Visszavonult, de mégsem 3. rész: Nigel Mansell

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell, Michael Schumacher és...

Hirdetés
Cikk archívum...