Grosjean máris egy komoly futással kezdte 2017-et

Hírek


Hirdetés

Amíg sokan még most is csak ébredeznek a szilveszter éjjel után, Grosjean úgy döntött, inkább fut egy tiszteset szülőhazájában.

Hirdetés

A 2017-es év szabályváltozásai bizonyos szempontból átrendezhetik az erőviszonyokat, hiszen nem csak az autók fejlesztése válik szabadabbá, de több múlik majd azon is, egy-egy versenyző mennyire áll készen az adott hétvégére.

Hirdetés

Az autók megnövelt kanyarsebessége miatt ugyanis komoly jelentőséggel bír majd, hogy a versenyzők hogyan birkóznak meg a plusz terheléssel. Perez például már korábban jelezte, hogy a szezon előtti teszten vélhetően sokan nyakfájással fognak majd bajlódni, ezért nem árt, ha mindenki a lehető legfittebb állapotban tartja magát, ehhez pedig egy 15 kilométeres futás csak hozzájárulhat.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem 3. rész: Nigel Mansell

Visszavonult, de mégsem 3. rész: Nigel Mansell

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell, Michael Schumacher és...

Hirdetés
Cikk archívum...