Grosjean máris egy komoly futással kezdte 2017-et

Hírek


Hirdetés

Amíg sokan még most is csak ébredeznek a szilveszter éjjel után, Grosjean úgy döntött, inkább fut egy tiszteset szülőhazájában.

Hirdetés

A 2017-es év szabályváltozásai bizonyos szempontból átrendezhetik az erőviszonyokat, hiszen nem csak az autók fejlesztése válik szabadabbá, de több múlik majd azon is, egy-egy versenyző mennyire áll készen az adott hétvégére.

Hirdetés

Az autók megnövelt kanyarsebessége miatt ugyanis komoly jelentőséggel bír majd, hogy a versenyzők hogyan birkóznak meg a plusz terheléssel. Perez például már korábban jelezte, hogy a szezon előtti teszten vélhetően sokan nyakfájással fognak majd bajlódni, ezért nem árt, ha mindenki a lehető legfittebb állapotban tartja magát, ehhez pedig egy 15 kilométeres futás csak hozzájárulhat.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...