Gasly készen áll az F1-re, egy körön pedig az egyik legjobb a GP2-ben

Hírek


Hirdetés

Rene Rosin szerint Pierre Gasly teljes mértékben készen áll a Forma-1-re, és rendelkezik a szükséges tudással az utolsó lépcsőfok megtételéhez. A Prema Powerteam főnöke kiemelte, mennyire alapos a hétvégék folyamán az idei bajnok.

Hirdetés

Sokak meglepetésére a Toro Rosso, pontosabban a Red Bull, megtartotta Kvyat-ot 2017-re, Gasly-nak tovább kell várnia a debütálásra. A GP2 idei bajnoka maga is nehezményezte a dolgot és értetlenül állt a fejlemények előtt, ráadásul tesztelt is a Red Bullnak a szélesebb abroncsokkal. Rosin szerint nem kérdés, Gasly megérett a váltásra.

Hirdetés

„Ami engem illet, teljesen készen áll a Forma-1-re”- mondta Rosin a Motorsport.com számára. „Megérdemel egy ülést a Forma-1-ben, de sajnos a Red Bull bejelentette Kvyat-ot és Sainz-ot a Toro Rossónál.”

A francia GP2-bajnok így a Super Formulában köt ki Japánban, ahogy Vandoorne is tette egy év erejéig. Rosin szerint Gasly-nak tennie kell, amit eddig is tett.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

„Továbbra is nyomnia kell, ahogy eddig tette. Ha esélye nyílik rá, hogy valahol máshol jusson üléshez, akkor rá kellene mennie; azért, hogy továbbra is eddzen, és megpróbálja meggyőzni az embereket a Red Bullnál arról, hogy ő a megfelelő srác. Képes rá, igazi csapatjátékos, olyasvalaki, aki tényleg keményen dolgozik a csapaton belül, hogy mindent felépítsen, és lenyűgöző munkát végzett ebben a szezonban.”

Rosin elmondta, egy körön különösen erős Gasly. „Hogy őszinte legyek, már az első teszten észrevettük, ami tavaly volt, hogy kiváló képességekkel bír egy körön. Nagyon-nagyon jó. Rendelkezik a karakterrel, képes rá. Egy körön az egyik legjobb.”

„Remekül fel van készülve, keményen dolgozik a mérnökökkel a felkészülés érdekében, ami nagyon fontos a GP2-ben – megérkezni egy hétvégére, melyen csak 45 perc edzésed van; tényleg mindenben a csúcson kell lenned, kezdve az első körrel. Ő pedig képes rá.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...