Force India: 8 év és 131 verseny után ismét itt vagyunk Ausztráliában

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

Az indiai istálló első embere is nagyon várja már a közelgő évadnyitó Ausztrál Nagydíjat Melbourne-ben.

Hirdetés

A Force India egy érdekes téli időszakon van túl, miután a 2015-ös versenygépével csak 2,5 napot tudott tesztelni Barcelonában.

Hirdetés

Vijay Mallya

Nagyszerű érzés újra versenyezni. Melbourne egy tökéletes hely arra, hogy elkezdjük a szezont, és ez az egyik kedvenc városom is. A Force India történetének is meghatározó helyszíne, hiszen nyolc esztendővel ezelőtt itt sorakoztunk fel legelső alkalommal a rajtrácsra az Albert Parkban. Nyolc évvel és 131 versennyel később nagyon büszkének érzem magam, amit eddig elértünk a Forma-1-ben.

Hat héttel ezelőtt Mexikóvárosban vágtunk neki a szezonnak, amikor bemutattuk a lenyűgöző festésünket. Mindig is azt gondoltam, hogy az új színek tetszeni fognak a rajongóknak, és nagyon boldog voltam, amikor láttam a visszajelzéseket az VJM08-ról, amit a közösségi médiában a legszebbnek tituláltak páran. Ez is egyértelműen a jó ízlést mutatja.

Nem titok, hogy van némi késedelem és kihívás mögöttünk a téli teszteket illetően, de ez már a múlt, és most elsősorban a versenyzésre koncentrálunk. Amikor a VJM08 először pályára gurult Barcelonában, megbízhatóan működött, és ez a legfelső pillanattól kezdve így volt. Összesen 365 kört tettünk meg vele. Fantasztikus eredménynek számított ez a csapatot illetően, és ez egy jó előjel az első verseny előtt.

Nehéz bármit is mondani a reményeket illetően Melbourne előtt. Nyilvánvalóan kevesebb kilométert tettünk meg, mint szerettünk volna. Ugyanígy a teljesítményre sem tudtunk túlzottan sok időt fordítani Barcelonában. Nehéz tudni ezek után, hogy hol állunk. Azt viszont tudom, hogy mindent megteszünk majd az eredmény érdekében.

Hirdetés
Cikk archívum...