Folytatja az együttműködést a Red Bull és az Aston Martin

Hírek


Hirdetés

A sikeres 2016-os szezont követően jövőre is együtt dolgozik majd a két márka, beleértve a Forma-1-ben történő szereplést is. A legjelentősebb projekt az AM-RB 001 nevű közúti sportkocsi.

Hirdetés

A két cég együttműködése alapvetően technológiai jellegű, de a marketingre is nagy gondot fordítanak: az Aston Martin logója megjelenik az F1-kocsikon, valamint a Red Bull vezetősége és versenyzői a brit márka autói használják a nagydíjhelyszíneken, Ricciardo és Verstappen részt vesz promóciós rendezvényeken.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Az együttműködés jövőre is folytatódik, jelentették be ma a felek. Összesen 175 darabot készítenek az AM-RB 001-ből, ebből 25-öt versenypályára. A közúti darabok már mind elkeltek, 2019 elején várható az első darabok átadása.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...