Fittipaldi nem hezitálna a Mercedes helyében: Alonso!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Emerson Fittipaldi részt vett tegnap este az Autosprint gáláján, és a brazil nem hezitált, mikor megkérdezték, Ő kit igazolna Rosberg helyére.

Hirdetés

A Mercedes egyelőre még nem döntött, hogy Rosberg helyére kit igazolnának le, így egy nap sem telik el anélkül, hogy ne írnának róla, kik a jelöltek.

Hirdetés

A spanyol média úgy tudja, Alonso komoly esélyes lehet, de nyilván a spanyol drága “mulatság lenne” az ezüstnyilak számára, hiszen ki kellene vásárolniuk a McLarentől.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Emerson Fittipaldi azonban nem rejtette véka alá, hogy szerinte a Mercedesnek Alonso kell. “Természetesen Alonsót választanám.”

A korábbi bajnok a nyáron már elmondta, szerinte a spanyol a “legteljesebb versenyző” a rajtrácson, így nem is csoda, hogy ha csapatfőnök lenne, Alonsót választaná.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...