FIA: váratlan versenybíró-csere Abu Dhabiban

Hírek


fotó:dppi
Hirdetés

Az FIA péntek délelőtt közölte, hogy Paul Gutjahr kivételes körülmények miatt nem tud részt venni az Abu Dhabi Nagydíj pénteki napján. Silvia Bellot helyettesíti pénteken az elnöki pozícióban.

Hirdetés

A negyedik versenybíró Tom Kristensent a svájci Paul Gutjahr és a barbadosi Andrew Mallalieu fogják segíteni, természetesen Charlie Whitinggal egyetemben.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Gutjahr és Mallalieu közös vonása, hogy mindketten érintettek hegyi versenyekben is, de számos egyéb kategóriában is tevékenykednek. Utóbbi a Barbadosi Motorszövetség elnöke.

Az FIA péntek délelőtt közölte, változás állt be a mai napra, ugyanis Gutjahr „kivételes körülmények” miatt nem tud elnökölni. A spanyol Bellot már 16 éves korában megkezdte a pályabírói tevékenységet, majd 2009-ben csatlakozott az FIA versenybírói programjához. Az F1-ben a 2011-es Török Nagydíjon debütált.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber 2018-ban a Mercedes, vagy a Honda motorjaival folytathatja tovább, miután valószínűleg nem újítja meg a szerződését a Ferrarival.

Cikk archívum...