FIA: váratlan versenybíró-csere Abu Dhabiban

Hírek


fotó:dppi
Hirdetés

Az FIA péntek délelőtt közölte, hogy Paul Gutjahr kivételes körülmények miatt nem tud részt venni az Abu Dhabi Nagydíj pénteki napján. Silvia Bellot helyettesíti pénteken az elnöki pozícióban.

Hirdetés

A negyedik versenybíró Tom Kristensent a svájci Paul Gutjahr és a barbadosi Andrew Mallalieu fogják segíteni, természetesen Charlie Whitinggal egyetemben.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Gutjahr és Mallalieu közös vonása, hogy mindketten érintettek hegyi versenyekben is, de számos egyéb kategóriában is tevékenykednek. Utóbbi a Barbadosi Motorszövetség elnöke.

Az FIA péntek délelőtt közölte, változás állt be a mai napra, ugyanis Gutjahr „kivételes körülmények” miatt nem tud elnökölni. A spanyol Bellot már 16 éves korában megkezdte a pályabírói tevékenységet, majd 2009-ben csatlakozott az FIA versenybírói programjához. Az F1-ben a 2011-es Török Nagydíjon debütált.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...