Egészen későn mutatkozik be Hamilton és Bottas 2017-es Mercedese

Hírek


Fotó: Xpb
Hirdetés

A jelentések szerint még elég sokat kell várnunk arra, hogy az idei Mercedes megmutassa magát, amit Lewis Hamilton és Valtteri Bottas fog vezetni. A címvédő csapat február 23-át jelölte ki.

Hirdetés

Szép lassan mindenki visszaáll a régi kerékvágásba. Sőt, az új szabályok miatt gyakorlatilag a versenyzők le sem álltak az edzésekkel, és még a tempót is növelték, mivel a regulák megváltozásával a Forma-1 keményebb lesz fizikailag.

Hirdetés

A háttérben a csapatok gőzerővel dolgoznak az új autókon, melyek egy igencsak eltérő aerodinamikát fognak kapni. Természetesen elsősorban mindenki arra kíváncsi, hogy a Red Bull, a Ferrari, a McLaren és a Mercedes mit tett le az asztalra.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A címvédő Mercedes február 23-án, csütörtökön fogja bemutatni az új versenygépét Silverstone-ban, egy nappal a Ferrari debütálása előtt. Mi több, a Mercedes lehetőséget biztosít pár rajongónak, hogy VIP belépőt nyerjenek az eseményre, találkozzanak a csapattal, élőben lássák a W08 első köreit.

Bottas érkezésének bejelentése még várat magára, ami azonban puszta formaiság a német gyártó részéről.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...