Domenicalival az élen az Audi beszállna a Forma-1-be?

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

Stefano Domenicali az Audinál folytathatja a pályafutását, miközben az is a lehetőségek között szerepel, hogy a márka beszálljon a Forma-1-be.

Hirdetés

A Ferrari ex-csapatfőnöke igen nagy név a szakmában, aki továbbra sem döntött a jövőjéről. A 49 esztendős szakember április végén mondott le a csapatfőnöki székéről Maranellóban. Legalábbis ez a hivatalos tájékoztatás, de a hírek arról szólnak, hogy a vezetőség küldte el őt.

Hirdetés

A helyét Marco Mattiacci vette át, aki gyakorlatilag minimális F1-es tapasztalattal sem rendelkezett, de Luca di Montezemolo bizalmat szavazott neki és úgy tűnik, ez a bizalom az új elnökség részéről is töretlen.

A legfrissebb spekuláció szerint Domenicali lehetőségei között szerepelhet az is, hogy az Audinál folytatja tovább és a versenyzés világában marad. Az olasz Omnicorse arról ír, hogy Wolfgang Ullrich helyét vehetné át.

Az elmúlt években számos alkalommal felröppentek azok a pletykák, miszerint a konszern beszáll az F1-be, és talán épp az Audit küldi csatába a gyártók, valamint a neves privát csapatok ellen. Ezt azonban a konszern rendre tagadta, de az új motorformula idővel vonzó lehet a márka számára.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hamilton Csepelen kondizott a gyártelepen?

Hamilton Csepelen kondizott a gyártelepen?

Lewis Hamiltont sokan támadják, amiért mutogatja magát, miközben nem egy izomkolosszus, vagy legalábbis közel sem testépítő. Ezek az emberek sajnos megfeledkeznek egy nagyon fontos tényről, vagy lehetséges, nem is...

Hirdetés
Cikk archívum...