Button 2018-ban a Williamsszel térhet vissza

Hírek


Hirdetés

A McLarennél szinte biztosan nem számítanak már versenyzőként 2009 Forma-1 bajnokára, de a Williams nem adja fel.

Hirdetés

Jenson Button az F1-es pályafutása elején már dolgozhatott a Williamsnek, de csak rövid ideig. Azóta Sir Frank Williams gárdája többször megkereste őt, de rendre nemleges volt a válasza a Brawn GP-vel lett világbajnoknak.

Button évekkel ezelőtt igent mondott, de nem sokkal később kiderült, hogy a McLaren mégis megtartja őt, így Wokingban maradt. A Williams 2017-re mindenképpen le akarta váltani Felipe Massát, és a hírek szerint még Valtteri Bottas-t is lecserélte volna, ha a brit versenyző igent mond.

Hirdetés

Bottas hiába hosszabbított, a Mercedes őt választotta a hirtelen visszavonuló Nico Rosberg helyére, így ismét megüresedett egy hely Grove-ban. A Williams vezetősége újra megkereste Button-t, aki 2017-ben csak, mint nagykövet és tesztpilóta lesz jelen a McLaren életében. Jenson ezúttal is nemet mondott a kihívásra, de 2018-ban visszatérhet.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A versenyzőhöz közel álló források azt állítják, a tapasztalt pilóta idén pihenni és szórakozni akar, de ha meglesz benne a vágy, akkor kész visszatérni a következő szezonban. A Mercedestől távozó Paddy Lowe kulcsszerepet játszhat ebben, miután a hírek szerint ő lesz a Williams csapatfőnöke és nagy rajongója a 2009-es bajnoknak.

Lowe személye elég meggyőző lehet Button számára, aki az F1-es pályafutását ott zárhatná le, ahol anno azt elkezdte.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...