Briatore kijelentette: Alonso nem megy a Mercedeshez!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A szurkolók nagyon szeretnék, ha Nico Rosberg helyére Fernando Alonso érkezne a Mercedeshez, míg az ezüstnyilak is fontolóra veszik a spanyol leigazolását, de Flavio Briatore nagyon kételkedik az Alonso-Mercedes párosban.

Hirdetés

Britatore nagyon jól ismeri Alonsót, sokáig a főnöke és a menedzsere is volt – most a La Gazzetta dello sport előtt nyilatkozott: “Fernando Alonso nem ül a Mercedesbe 2017-ben.”

Hirdetés

“Érthető, hogy az embereknek azonnal Fernando jut az eszükbe, amikor egy top autóban megüresedik egy hely. Azonban szerződése van, és ezt tiszteletben kell tartani.” – utalt az olasz Alonso mclarenes elkötelezettségére.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Ezután Briatore megragadta az alkalmat, hogy tisztázza Alonso 2014-es távozását a Ferraritól.

“Akkoriban az volt a helyzet, hogy megállapodtunk a Ferrari elnökével, Luca di Montezemolóval, hogyha Fernando nem nyeri meg a 2014-es bajnoki címet, akkor szabadon távozhat. Luca állta a szavát.”

“A Ferrari akkori csapatfőnöke, Marco Mattiacci felajánlott nekünk egy hároméves szerződést, de azt visszautasítottuk.” – Alonso 2015-től csatlakozott a McLarenhez, és 2018 végéig kötelezte el magát Wokinggal.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...