Bottas gyárlátogatáson járt a Mercedesnél karácsony előtt

Hírek


Williams F1
Hirdetés

A Motorsport.com értesülései szerint Valtteri Bottas látogatást tett Brackley-ben még karácsony előtt, ami arra enged következtetni, hogy eldőlt, ki lesz Lewis Hamilton csapattársa. Egyelőre semmi sem hivatalos.

Hirdetés

Úgy tudni, hogy a finn versenyző a karácsonyt megelőző napokban járt Brackley-ben, a Mercedes GP főhadiszállásán, hogy átessen olyan szokásos dolgokon, mint az üléspróba, egyeztetés a mérnökökkel, és a jövő évi autó alapvető technikai vonásainak megismerése. Az nem ismert, hogy már aláírt-e a csapattal, de a látogatása mindenképp arra enged következtetni, hogy jó úton haladnak az események számára.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A Motorsport.com megjegyzi, január első heteiben várható a Mercedes bejelentése arról, ki lesz Hamilton csapattársa – akár már jövő héten is esedékes lehet a megerősítés. Bottas csapatváltásának egyik feltétele az volt, hogy a Williams rutinos utódot találjon helyére, ez pedig a „mégsem visszavonuló” Massa lehet, aki például tegnap is az edzőteremből posztolt képet.

A Bottas-bejelentés előfeltétele, hogy véglegesítsék Massa és Wehrlein szerződését is: ők ketten is érintettek a hirtelen jött „vándorlásban”. A németnek helyet kell csinálni valahol a rajtrácson, és a Sauber lehet a befutó.

Hirdetés
Cikk archívum...