Bottas edzője szerint eljött a finn ideje a Forma-1-ben!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Valtteri Bottas személyi edzője, Antti Vierula úgy látja, a finn 2017-ben új szintre léphet a királykategóriában. Egyelőre azonban a Mercedes bejelentésére kell várnunk.

Hirdetés

A 27 éves versenyzőhöz közel álló edző szerint nem kétséges, hogy Bottas idén megszerezheti élete első győzelmét, ha egy valóban versenyképes autó volánja mögé ülhet.

Hirdetés

“Miután sok éve dolgozom különböző versenyzőkkel, elkezdtem megismerni a karaktereket.” – mondta Vierula a finn Turun Sanomatnak – “Ha Valtteri egy versenyképes autóba ül, igen, akkor győztes lesz belőle.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Az edző hozzátette, szerinte a finnben megvannak a bajnoki tulajdonságok: “Nagyon sokat vár magától, és azoktól, akik körülötte dolgoznak. Valtteri mindig pontosan azt mondja, amit szeretne, és pontosan tudja, hogy mit akar.”

Vierula szerint Bottas és a korábbi négyszeres bajnok, Alain Prost között sok a hasonlóság.

“Sok dologban hasonlítanak. Nem dolgoztam Prosttal, de amit a mclarenesektől hallottam, a versenyen sok mindent ugyanúgy csinálnak Bottassal.” – a finnek azért van még mit behoznia Prosthoz képest…

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber 2018-ban a Mercedes, vagy a Honda motorjaival folytathatja tovább, miután valószínűleg nem újítja meg a szerződését a Ferrarival.

Cikk archívum...