Bianchi apja nem akarja látni a videót: számára sokkal inkább közúti baleset volt a suzukai

Hírek


fotó:DPPI
Hirdetés

Philippe Bianch először beszélt a vasárnapi baleset óta, azt követően, hogy akkor elismerte, fia súlyos fejsérülést szenvedett. Természetesen ő is ott van Yokkaichi-ben.

Hirdetés

A legutóbbi hivatalos információ kedden jött ki, miszerint Bianchi diffúz axonális fejsérülést szenvedett, amikor nekicsapódott a darunak Suzukában. A Marussia még mindig nem közölte hivatalosan, hogy ki ülhet be a helyére, már ha egyáltalán lesz helyettes. Bianchi apja exkluzív interjút adott a nizzai lapnak.

“Professzor Saillant és az olasz specialista a Ferrari kérésére érkezett, teljes mértékben együtt működnek a helyi neurológusokkal”- mondta idősebb Bianchi a Nice-Matin lapnak, melynek munkatársa Yokkaichiben tartózkodik. “Nagyon jó kezekben van, nem is lehetne jobb.”

Hirdetés

“Nincs észrevehető változás az állapotában. Mindenki tudja, ez most egy kritikus szakasz. Jules harcol, ahogy mindig is szokott. Mint a versenyen. Erős.

“Jules nagyszerű barátja, Jean-Eric Vergne egy nagyon kedves gesztussal állt elő azzal, hogy különleges matricákat gyártott, melyek ott lesznek az F1-es, a GP2-es, és GP3-as autókon is Szocsiban.”

“Ami a videót illeti, nem akarom látni”- mondta a balesetet ábrázoló felvételről. “Nehezemre esik versenybalesetről beszélni. Számomra sokkal inkább olyan, mint egy közúti baleset. Attól függően, hogy mi történik, később biztos lesz mondanivalóm”- zárta.

UPDATE: a Marussia megerősítette, egy autóval indul a hétvégén.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Vettel: inkább elöl legyél, semmint üldöző

Vettel: inkább elöl legyél, semmint üldöző

Sebastian Vettel 2014 óta nem vesz részt címért folytatott csatában, de pontosan tudja, milyen érzés üldözőnek vagy üldözöttnek lenni. Ha választhat, akkor inkább az utóbbi, aki jobb esélyekkel bír.

Hirdetés
Vettel védelmébe vette a Ferrarit

Vettel védelmébe vette a Ferrarit

A négyszeres világbajnok kiáll a Ferrari mellett, és úgy érzi, Mexikóban is harcban lehetnek a dobogóért, de a hétvége nem ígérkezik könnyűnek.

Cikk archívum...