Barrichello aláírt a Caterham-hoz, de a csapat időközben csődbe ment

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

A tapasztalt brazil versenyző eredetileg Kamui Kobayashi csapattársa lett volna az utolsó három versenyen az idei szezonban.

Hirdetés

A 42 éves Rubens Barrichello már többször elmondta, hogy készen áll a visszatérésre a Forma-1-ben, legyen az bármilyen nehéz és hosszú.  A brazil versenyző 1993 és 2011 között szerepelt a legnagyobb kategóriában, de bajnoki címet egyszer sem sikerült szereznie.

Hirdetés

Adam Cooper, a Forma-1 egyik leghitelesebb független szakújságírója most arról számolt be, hogy eredetileg Austinban, Interlagosban és Abu Dhabiban Barrichello lett volna Kobayashi csapattársa a Caterhm-nál.

Hónapokon át dolgoztak azon, hogy mindez megvalósuljon, de végül a Caterham csődöt jelentett és továbbra is erősen kérdéses a szerepése.

A csapat forrása megerősítette, hogy valóban Barrichello kapta volna meg az ülést az utolsó versenyekre. A szponzorok megvoltak ehhez, és minden jól alakult.

„Fantasztikus lett volna mindez a Forma-1 számára.”

Rubens a következőket mondta:

„Nagyszerű lett volna ismét a sajátjaim előtt versenyeznem és szépen elköszönni.”

Mario Andretti azt mondta Austinban, hogy a különböző vendégszereplők remek promóciós eszközt jelentenének a Forma-1-nek.

Hirdetés
Hülkenbergnek most minden szép és minden jó

Hülkenbergnek most minden szép és minden jó

Vegyes napot zárt szombaton a Renault az Ausztrál Nagydíj időmérőjén, a két versenyző közül Nico Hülkenberg mutatott sokkal jobb teljesítményt. A német ennek megfelelően elégedett is.

Cikk archívum...