Barátságosan szakított egymással Whitmarsh és a McLaren

Hírek


fotó:DPPI
Hirdetés

Az Autosport számolt be a hírről, miszerint Martin Whitmarsh és a McLaren útjai hivatalosan is elváltak. A felek barátilag, a részleteket nem felfedve állapodtak meg.

Hirdetés

Whitmarsh januárban “tűnt el” a McLaren éléről, már az MP4-29 bemutatóján sem volt ott. Azóta csak egy képet lehetett látni róla, amit a londoni metróban készített egy olvasó, együtt pózoltak. Whitmarsh 24 évet szolgált Wokingban, ennek megfelelő végkielégítésben részesült.

Dennis az év elején tért vissza a csapat élére, Eric Boulliert versenyigazgatóként emelték át a Lotustól. Jonathan Neale az F1-es részleg ügyvezetője, így a csapat is több személy között osztja meg a felelősséget. A McLaren és Whitmarsh közötti megállapodásról nem közöltek részleteket.

“A McLaren és Martin Whitmarsh barátilag megegyeztek, hogy elválnak útjaik”- idézte az Autosport a csapat egyik szóvivőjét.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
LOL: Hamilton kihívta Biebert és Ronaldót

LOL: Hamilton kihívta Biebert és Ronaldót

Egy új őrület terjed, aminek most Lewis Hamilton is a részese lett egy telefonos játék keretében. Neymart és a Facebook császárát már legyőzte az F1-es bajnok, aki Biebert és...

Cikk archívum...