Alonso vezeti először az idei McLaren-Hondát Jerezben

Hírek


fotó:DPPI
Hirdetés

Már csak tíz nap van hátra az első téli tesztig, és a McLaren közölte, a decemberben igazolt Fernando Alonso ülhet be először a Honda motorral hajtott MP4-30-ba.

Hirdetés

A McLaren leosztotta a lapokat Jerezre, az idei első tesztre: Alonso vezet az első és harmadik napon, Button kapja a másodikat és a negyediket. Ez azt jelenti, jövő vasárnap a kétszeres bajnok Alonso kezdi meg a munkát a géppel.

Hirdetés

A McLaren Abu Dhabiban már kipróbálta a Honda V6-os turbóját, de sok gond volt az elektronikával, a két nap alatt nagyon kevés kört tudtak megtenni. A Honda most azért harcol, hogy ugyanúgy fejleszthessenek, mint a riválisok, nem érik be a megmaradt zsetonok átlagolásával.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem 3. rész: Nigel Mansell

Visszavonult, de mégsem 3. rész: Nigel Mansell

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell, Michael Schumacher és...

Hirdetés
Cikk archívum...