Alonso: Mi a Ferrari vagyunk, sokkal több, mint egy átlagos csapat!

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

Fernando Alonso egy nagyon nagy hajrát futna a Ferrarival és a fő célja az, hogy megszerezzék a harmadik helyet a bajnokságban, ami nem lesz könnyű.

Hirdetés

A spanyol világbajnok ennek az évnek is nagy reményekkel vágott neki, de hamar rá kellett jönnie, hogy a bajnokságot már csak a PlayStation hivatalos játékával nyerheti meg. A Ferrari sokat szenvedett a szezon során, aminek még mindig nincs vége.

Hirdetés

Az átalakulás alatt álló olasz gárda jelenleg a 4. helyet foglalja el a konstruktőri tabellán 178 ponttal a neve mellett, míg a rivális Williams 187 egységet birtokol. Tekintve a brit istálló formáját és a hátralévő futamokat, Sir Frank Williams gárdája esélyesebb arra, hogy megszerezze a harmadik helyet.

Alonso azonban mindezt nem hajlandó elfogadni.

„Mi a Ferrari vagyunk, sokkal több, mint egy átlagos csapat.” – mondta Alonso a brit Autosport hasábjain a Szingapúri Nagydíj ideje alatt.

„Tehát csak továbbra is keményen kell dolgoznunk és független az autó teljesítményétől, vagy a Williams előnyétől, az utolsó körökig harcolunk majd az utolsó versenyen, mert sok pontot lehet még szerezni.”

„Ott van Abu Dhabi a dupla pontokkal, így sok lehetőségünk van még arra, hogy behozzuk a hátrányt.”

„Biztos vagyok benne, hogy az év végén a Williams előtt leszünk és legyőzzük őket.” – tette hozzá Alonso, akinek a jövője erősen kérdésessé vált Maranellóban.

„Spa-ban és Monzában nehéz időket éltünk meg, de ezt tudtuk előre, hogy így lesz. A Williamsnek mindeközben sikerült maximalizálni a pontjait és jó munkát végeztek.”

Hirdetés
Cikk archívum...