Alonso: Mi a Ferrari vagyunk, sokkal több, mint egy átlagos csapat!

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

Fernando Alonso egy nagyon nagy hajrát futna a Ferrarival és a fő célja az, hogy megszerezzék a harmadik helyet a bajnokságban, ami nem lesz könnyű.

Hirdetés

A spanyol világbajnok ennek az évnek is nagy reményekkel vágott neki, de hamar rá kellett jönnie, hogy a bajnokságot már csak a PlayStation hivatalos játékával nyerheti meg. A Ferrari sokat szenvedett a szezon során, aminek még mindig nincs vége.

Hirdetés

Az átalakulás alatt álló olasz gárda jelenleg a 4. helyet foglalja el a konstruktőri tabellán 178 ponttal a neve mellett, míg a rivális Williams 187 egységet birtokol. Tekintve a brit istálló formáját és a hátralévő futamokat, Sir Frank Williams gárdája esélyesebb arra, hogy megszerezze a harmadik helyet.

Alonso azonban mindezt nem hajlandó elfogadni.

„Mi a Ferrari vagyunk, sokkal több, mint egy átlagos csapat.” – mondta Alonso a brit Autosport hasábjain a Szingapúri Nagydíj ideje alatt.

„Tehát csak továbbra is keményen kell dolgoznunk és független az autó teljesítményétől, vagy a Williams előnyétől, az utolsó körökig harcolunk majd az utolsó versenyen, mert sok pontot lehet még szerezni.”

„Ott van Abu Dhabi a dupla pontokkal, így sok lehetőségünk van még arra, hogy behozzuk a hátrányt.”

„Biztos vagyok benne, hogy az év végén a Williams előtt leszünk és legyőzzük őket.” – tette hozzá Alonso, akinek a jövője erősen kérdésessé vált Maranellóban.

„Spa-ban és Monzában nehéz időket éltünk meg, de ezt tudtuk előre, hogy így lesz. A Williamsnek mindeközben sikerült maximalizálni a pontjait és jó munkát végeztek.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hamilton Csepelen kondizott a gyártelepen?

Hamilton Csepelen kondizott a gyártelepen?

Lewis Hamiltont sokan támadják, amiért mutogatja magát, miközben nem egy izomkolosszus, vagy legalábbis közel sem testépítő. Ezek az emberek sajnos megfeledkeznek egy nagyon fontos tényről, vagy lehetséges, nem is...

Hirdetés
Cikk archívum...