Alonso és a felejthetetlen emlék: kipróbálta a Honda MotoGP gépét

Hírek


Hirdetés

Fernando Alonso vasárnap ismét motorra pattant, és meghajtotta a Honda RC213V-t Motegiben. A kétszeres bajnok rendkívül élvezte a dolgot, ráadásul a MotoGP idei bajnoka is vele tartott.

Hirdetés

Számos versenygép jutott Alonsónak a Honda köszönetnyilvánító rendezvényén: NSX GT és egy régi F1-autó is volt köztük, valamint a MotoGP-ben használt kétkerekű.

Hirdetés

„Lenyűgöző és egyben fantasztikus élmény volt”- mondta Alonso. „Megtiszteltetés volt vezetni a MotoGP-ben futó motort, ráadásul Marc Marquez-zel együtt. Természetesen nagyon más ahhoz képest, mint ami mi vezetünk, de nagyon egyedi dolog volt. Köszönöm a lehetőséget a Hondának – sosem fogom elfelejteni.”

„Köszönöm minden rajongónak, aki eljött ma. Remélem, ők is annyira élvezték, mint mi! Az egész nap rólatok szólt és nektek, megköszönve a támogatást. Hamarosan újra találkozunk! Mindenkinek a legjobbat 2017-re nézve!”

Button egy pályára épített NSX GT-t hajtott meg Motegiben. „Nagyszerű ennyi rajongót látni itt ma. Azért vagyunk itt, hogy megünnepeljük a Hondát, azt, amit elért a márka, egészen a 60-as évek elejétől kezdve, beleértve a Forma-1-et és a motorokat is. Nagyon különleges nap volt. Utoljára 2007-ben voltam itt ezen a rendezvényen, nagyszerű visszatérni. Nagyon várom, hogy jövőre is itt lehessek!”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A japánok jobbnak látták, ha időben gondoskodnak a kellő készletről, és szerdán megérkezik a negyedik hajtáslánc Barcelonába. Az utánpótlásra szükség van, mert a második motort vették ki két nap...

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...